2013. május 8., szerda

Ismertető

HelloSziaMindenki!
Mint azt tudjátok, az Immutable címet viselő blogom a végéhez ért. Úgy terveztem, hogy nem fogok egyszerre három blogot írni, így ezt majd csak akkor teszem közzé, ha az egyiket befejeztem. Addig pedig előrébb tudtam haladni a részekkel, ezen a blogon. Eddigi terveim szerint minden pénteken kilenckor felkerül az új rész, de biztos vagyok benne, hogy lesznek majd alkalmak, amikor valami keresztül húzza a számításaimat, és csak később sikerül feltennem. Egyenlőre csak egy rövid ismertetővel jelentkezem. Remélem ez majd kíváncsiságot kelt bennetek és olvasni fogjátok a sztorit.

Theodora Frewen, becenevén Thea. Egy kissé kicsapongó életet élő, átlagosnak nem mondható lány. Édesanyja álma az volt, hogy híres énekesnő legyen, ezért a lehető legtöbb kórusba beíratta. Thea nem örült ennek. Nem tetszésének kimutatása érdekében legtöbbször ellógta ezeket az órákat, hogy édesapjával lehessen, aki bár velük élt, egy teljesen más világot épített maga köré. Míg Thea édesanyja hozzá volt szokva a kényelemhez és a jóléthez, édesapja sosem verte nagy dobra, hogy milyen ismert ember. Minden szabadidejüket együtt töltötték, míg egy nap, Thea édesapját meg nem gyilkolták. Pénz fejében el kellett volna veszítenie egy mérkőzést, de túl tisztességes volt hozzá, így a meccs után, haza felé tartva megkéselték. Thea azóta teljesen megváltozott. A mindig vidám, de olykor dühös kislányból, egy felnőtt és komoly nő lett. A tragédia óta elhatározta, hogy legnagyobb álmát követi, és bebizonyítja halott édesapjának, hogy nem volt hiábavaló a tanítására elfecsérelt idő. Ennek érdekében teljesen megváltozik. Nevet vált, és elköltözik, hogy semmi és senki ne kösse a múltjához. Biztos akar lenni abban, hogy senki nem ismeri őt, ezért az ország másik pontjára, Londonba költözik. Emily Roseként fut be, így éli mindennapjait, miközben akik csak ismerik, azt hiszik, egy kedves és barátságos idegenvezető. Fél, hogy kiderül a titka, nem akar apja árnyékában élni. Nem szeretné, ha az emberek sajnálatból lennének vele, ha rájönnének, hogy meghalt az édesapja. Azt viszont még kevésbé szeretné, ha az emberek félnének tőle, ha megtudnák, hogy ki is volt az az ember, aki felnevelte őt, és aki miatt ezt a célt tűzte maga elé. 
Azt nem árulom el, melyik bandataggal, és milyen körülmények közt találkozik, de annyit megsúgok, hogy ilyet még nem nagyon olvastam más blogokon, remélem nektek is ez lesz az első. Mármint hasonló sztori biztos volt már, de remélem legalább a találkozáson meglepődtök majd egy kicsit. Még valami: nem véletlen, hogy nem említem Thea célját, sem az apja foglalkozását. Ezt is, annak érdekében, hogy még több kíváncsi olvasó szegeződjön a monitor elé, titokban tartom, egy ideig. A részek előrehaladtával majd szépen lassan minden kiderül, nem kevés bonyodalmat okozva így. Nem hiába kapta a blog a Secrets nevet.
Remélem ez a kis bevezető tetszett nektek. Most pár sorban bemutatom a szereplőket.

Theodora Frewen/Emily Rose
Édesapja halálát követően eltűnt, az életvidám, és barátságos énje. Teljesen megváltozott, nem csak a nevét illetően, hanem személyiségét figyelembe véve is. Senkit sem enged közel magához, de ha mégis úgy érzi, hogy megtörténhetne, kihátrál a dologból és elfelejti az illetőt. Lássuk, ez sikerülni fog-e a One Direction kapcsán.
Harry Styles
A banda legfiatalabb tagja. Nőügyeiről és a féktelen bulizásairól híres. A főhős nőnket Emilyként ismeri meg Londonban, a részleteket még nem vagyok hajlandó megosztani veletek. Életvidám, barátságos ember, akinek a társaságában csak jól tudod érezni magad.
Louis Tomlinson
A legidősebb és a legbolondabb tagja a bandának. Őrültségeiről lehet sokat hallani, és a boldogságáról, amit Eleanor Calder mellett talált meg. Ő is Emilyt ismeri meg, nem Theat, aki hiába egy test, külön személyiség. Eleinte nagyon nem kedveli őt, aminek később az oka is kiderül.
Niall Horan
Minden kétséget kizáróan a legaranyosabb bandatag. Csillogó szemével és szőke fürtjeivel azonnal elbűvöli a lányok többségét. Ebbe a kategóriába viszont Emily nem tartozik bele. Később mégis köztük alakul ki a legbizalmasabb kapcsolat, tekintve, hogy Niallt nem lehet nem kedvelni. Emily egyre jobban megbízik benne, mégsem árul el neki semmit eddigi életéről.
Zayn Malik
A banda bagózó, és rossz fiúsan helyes tagja. Megtévesztő kinézete ellenére egy nagyon is érzékeny ember. Talán a legkönnyebben megbántható a tagok közül. Kérés nélkül minden őrültségben részt vesz, attól függetlenül, hogy ki, kikkel, hova és mikor szervezi. Perrie Edwardssal, a szintén zenében utazó énekesnővel alakít boldog párt.
Liam Payne
A legmegértőbb és legkomolyabb tagja a bandának. Persze, az utóbbi jellemzője nem azt jelenti, hogy semmi őrültségben nem vesz részt. Minden hülyeségben ugyanúgy benne van, mint a többiek, de a komolyabb dolgokban sokkal érettebben viselkedik. Ezt az is alátámasztja, hogy barátnője, a huszonnégy éves táncosnő, Danielle Peazer.

Eleanor Calder
Egy érett, húsz éves tanuló. Jelenleg a banda legidősebb tagját viseli el. Ő és Louis nem tudnak gyakran találkozni, tekintve, hogy Louis rengeteget dolgozik, Eleanor pedig tanul. Mégis mindig próbálják a lehető leggyakrabban meglátogatni egymást, ha még sem sikerülne, reggeltől-estig telefonálnak. Emily és az ő kapcsolata nem olyan jó, mint Daniellel, de nincsenek rosszban.
Perrie Edwards
Csakúgy, mint kedvese bandája, ő is az X-Faktorban tűnt fel. A négy tagú lány banda, a Little Mix egyik énekese. Tizenkilenc évesen Zayn Malikot boldogítja, ami elég nehéz. Ő is és Zayn is mérhetetlenül sokat dolgozik, így nem könnyű megszervezni egy találkozót. Mindent megtesz annak érdekében, hogy Emily megbízzon benne és jóban legyenek. Annak ellenére, hogy Emily próbál kihátrálni a velük folytatott kapcsolatból, Perrie mégis keresi a társaságát, hiába többezer kilóméterről, de felhívja, ha van ideje.
Katerina Frewen
Thea édesanyja. Nem tudja, hogy lánya nevet változtatott, ahogy azt sem, hogy mit tűzött ki célként. A költözést nehéz szívvel engedte, mert félt a magánytól. Azután, hogy férje tragikus körülmények közt elhunyt, lánya pedig elköltözött, teljesen magára maradt. Mindig arra törekszik, hogy az emberek a legjobb oldalát ismerjék, így mindig boldognak mutatja magát. Aggódó, hisz anyuka, ezért amikor csak teheti, felhívja lányát.
Patrick Johnson
Emily edzője és ügyvédje. Elég kemény fajta, mert úgy tartja, csak így lehet elérni azt, amit akarsz. Az edző terem eladása valósággal lesújtja, mert erre tette fel az életét. Ő sem tud Thea múltjáról, mert Emilyként ismerte meg, amin a főszereplőnk nem kíván változtatni.


Nos, ez lenne az a bizonyos kis bevezető. Nagyon remélem, hogy elnyerte a tetszéseteket. Ha így történt, hagyjatok kommentet magatok után és a gombokat is használjátok bátran. A feliratkozóknak rettenetesen örülnék, bár nem számítok rájuk. Az első rész pénteken kilenckor érkezik. Remélem sokan leszünk.(;

4 megjegyzés:

  1. úristen ne kínozz még nem is olvastam egy részt sem, de imádom nagyon izgatott vagyok, hogy mi fog történni* - * <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem terveztem, de örülök, hogy máris tetszik. Várnod kell péntekig, remélem kibírod és nem fog változni a véleményed.:DD

      Törlés
  2. Nagyon tetszik *-* Várom már nagyon !! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, péntek este kilenckor felkerül az első rész, remélem itt leszel.:)

      Törlés